Flyttstädning Göteborg

Flyttstädning i Göteborg

Flyttstädning i Göteborg bokar ni med oss. Genom årtionden har vi gett alla goa Göteborgare kvalitet och prisvärda flyttstädningar. 

Med oss ​​​​blir din flytt enkel och vi tar hand om det tunga som en flyttstädning innebär. Personalen vi tillhandahåller ger er en skinande ren bostad. 

Idag ställs stora och höga krav på resultatet. Vi tycker att det är bra att det finns städlistor som man måste följa. Att överlämna en ren bostad är viktigt. 

Risken du tar genom att fuska med flyttstädningen är inget vi tycker är smart. Du kan i efterhand bli debiterad för att annan firma anlitats.

Kan också vara så att hyresvärden tar in annan firma och du får betala kalaset. Kom då ihåg att inget rut-avdrag medges. Så anlita oss direkt så slipper du onödiga överraskningar.

Prisvärd städfirma i Göteborg

Prisvärd städfirma i Göteborg med omnejd. Götebogs bästa städfirma vill vi påstå att vi är. Sen att vi håller bra pris på städning gör inte saken sämre.

Kvalitets städning till bra pris och kvalitet helt enkelt. Fler och fler inser fördelarna med att anlita oss direkt. Ni vet att det utförs i tid. Till bra pris samt kvalitet som genomgår en besiktning. 

Skulle vi mot förmodan misslyckas på någon punkt så ingår hela 7 dagars garanti utan kostnad.

Jourstädning i Göteborg

Jourstädning i Göteborg bokar du mitt i natten om du så önskar. Tjejerna sitter redo att ta emot dina frågor eller funderingar. 

Självklart så är våra offerter helt kostnadsfria. Inga förpliktelser eller annat finstilt göms i villkoren. Oss kan du med andra ord boka när du vill ha proffs som utförd din städning i Göteborg.

Vi lovar er:

  • Prisvänliga flyttstädningar
  • Enkel bokning
  • Snabbt klart

Gratis snabberbjudande

Kontakta oss i Göteborg och begär ditt erbjudande! Vi besitter kunskapen och skall göra allt för att ge dig den bästa servicen. Vi finns till för er, så välkommen till din städfirma i Göteborg.

Kontakta oss

[email protected]

0738-41 95 67

Total
0
Shares