Skåpbilsuthyrning on demand i och runt Göteborg

Oavsett om du ska flytta till Göteborg, inom Göteborg eller om du bara behöver extra space för att transportera ett inköp så erbjuder Ezeto en enkelt och bekväm lösning med sina nya skåpbilar. Med hjälp av deras app kan du hyra skåpbil Göteborg när som helst och från flera olika platser. Så Istället för att ringa och boka i förväg kan du enkelt boka genom appen, oavsett om du behöver en skåpbil här och nu, om några timmar eller om en vecka. Detta gör hela processen snabb, smidig och flexibel vilket sparar både tid och energi. 

Löjligt enkel process

Nya tekniska lösningar som appar för att hyra ex. skåpbilar har revolutionerat branschen. Ett exempel är Ezeto, ett företag som ger användarna möjlighet att hitta och boka skåpbilar genom deras app. Med hjälp av tekniska lösningar som dessa kan man alltså spara tid genom att se tillgängliga skåpbilar i realtid och boka dem direkt via appen. Appen fungerar också som en nyckel för att låsa upp bilen, vilket gör användningen mycket smidig. När man sedan är klar med sin transport är det bara att ta en bild på skåpbilen för att visa att man ställt tillbaka bilen.

tillgängligt och prisvärt

Precis som med andra hyrtjänster finns Ezetos skåpbilar placerade på strategiska platser runt om i Göteborg för att tjänsten ska vara så tillgänglig som möjligt. Eftersom man kan se tillgänglighet och vart skåpbilarna befinner sig i appen kan man lättare planera sin transport. Om du redan vet att du behöver en skåpbil senare under dagen eller veckan kan du även förboka en bil. Dessutom kommer dessa skåpbilar i tre olika storlekar, vilket också gör att du kan anpassa skåpbilen efter behov och budget. Hemsidan och appen visar tydligt vilka fasta priser som gäller och vad som ingår. Eftersom man inte behöver betala för tankning eller trängselskatt är de ett bra alternativ för personer med begränsad budget.

Minskar behovet av personliga bilar

Som med många andra tjänster minskar tjänster som dessa behovet av att äga eget fordon, oavsett om det gäller privat eller företag. De flesta som bor i Göteborg kan numera ta sig runt med kollektivtrafik som bussar och spårvagn.  Det är endast i vissa fall, som när man flyttar eller ska transportera större varor som man kan vara i behov av en bil. Men om man istället för att äga en större bil använder Ezetos lättillgängliga skåpbilar så kan du både bidra till miljön och samtidigt spara pengar. Förutom de stora kostnaderna som kommer i samband med att köpa bil, kan du också undvika kostnader för parkering, bränsle och trängselskatt. Win win alltså. 

Total
0
Shares